i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Om infomediaplaneten

Hva er Infomediaplaneten?

Vi er mange som jobber og studerer på infomedia – så mange at det kan være vanskelig å holde oversikten. Kanskje er det andre der ute som deler våre interesser uten at vi vet om det? Vi er ikke alltid like synlig for hverandre, spesielt ikke på nett. Infomediaplaneten er et forsøk på å bøte på dette.

Med blogging?

Blogging har etter hvert blitt den standardiserte formen for personlig webpublisering, og blant instituttets studenter og ansatte er vi endel som driver med dette. Denne siden forsøker å samle bloggressurser med tilknytning til instituttet, og publisere innleggene i en stor “gruppeblogg”. Isak og Rune B står for oppsett og innsamling av infomedia-blogger, men samlingen er ikke endelig.

Hvordan melder jeg meg på? Eller av?

Dersom du er eller har vært tilknyttet infomedia, vil vi gjerne ha med bloggen din på listen. Du kan melde deg på selv ved å utføre et par enkle steg. S

1. Du må melde deg på Infomedia-kontoen på Bloglines Her vil du se en liste over alle bloggene, og hvordan de er inndelt i ulike kategorier. , og logg deg inn ved å fylle inn infomedia i begge feltene (ikke bry deg om at det står “Email Adress” – det skal bare stå infomedia

2. Nå får du opp en side som ser ut som omtrent som dette. Velg “Add”-knappen oppe til venstre.

3. I høyre ramme fyller du inn adressen til bloggen din (evt. direkte til bloggens feed) og trykker Subscribe.

4. Dersom lykken står deg bi, får du opp en liste over “Available Feeds”. Har bloggen din flere feeds, velger du bare en av de (men ikke velg eventuell kommentarfeed).

5. Under “Options” velger du passende kategori i drop-down-menyen. for “Folder”. Er du en infomediastudent, velger du altså “Studenter”. Resten av “opsjonene” lar du være.

6. Trykk Subscribe-knappen nederst.

Hvis du ønsker å melde deg av listen, følger du noenlunde samme steg, men velger “Edit” i stedet for “Add”, krysser av boksen for din feed, trykker på “Choose Action” og velger “Remove” – og voila! Du er atter fri som fuglen.

Dette virket ikke /dette virket alt for avansert

Ikke noe problem. Send en mail til i1277 at ifi.uib.no.