i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Når det først er helg

… og jeg allerede har munnen full av lenker kan jeg jo i beste Dagbladet-stil by på et par av dem. PostSecret er strengt tatt den eneste av dem du se: Dette er et utmerket nettkunstprosjekt som består av hemmeligheter folk har sendt inn via postkort. Scroll nedover på siden for å se bidragene.

Noe mindre bittersøt er Worth1000, en av mange nettsider dedikert til Photoshop-konkurranser. Brukerne viser seg som en en teknisk begavet og kreativ gjeng der de løser oppgaver som for eksempel å blande kjendiser og moderne kunst.

Jeg nevnte Dagbladet, av en eller annen grunn har de fremdeles en masse rare sider fra 90-tallet liggende på domenet sitt. Følgende er ingressen til saken “Endelig noe nyttig” fra 1996:

Mange – flere av dem kvinner – har lenge etterlyst nytten av Internett. Endelig kan det brukes til noe så dagligdags som salg av egg, melk og brød. En liten revolusjon for dem av oss som synes det er et ork å gå i butikken.

Å le av fortiden går selvfølgelig aldri av moten, mer problematisk er det kanskje at mange fremdeles sliter med lignende oppfatninger. En masse nostalgiske godbiter er forøvrig tilgjengelig via internett-arkivet Wayback Machine.

72 kommentarer til “Når det først er helg”

  1. Henning Says:

    Tenk om du hadde skrevet like på oppgaven din som på denne dagboken…….