i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Herlig arbeid

Wow! Via feeden til mitt SOL Jobbsøk ble jeg oppmerksom på følgende ledige stilling:

User Experience Analyst


Arbeidsopgaver:

  • Analysere brukerbehov
  • Arrangere fokusgrupper og workshops med kunder og brukere
  • Use cases/scenarier
  • Identifisere lokaliserings og tilgjengelighets krav
  • Usability testing
  • Tekstforfatting iht til skjermbilder
  • Grafisk design (evt koordinere eksterne ressurser)
  • Informasjonsarkitektur
  • Interaksjonsdesign (UI utvikling og prototyper)

Det er ikke det at jeg har tenkt å søke – ikke er jeg ferdig utdannet, og ikke har jeg erfaringen som kreves. Nei, min skarve entusiasme skyldes at jeg etter tre måneders abonnement på dette jobbsøke-søket endelig har kommet over en jobb jeg både har lyst på, og er (vel, føler meg…) kvalifisert til å utføre. At denne typen stillinger i det hele tatt eksisterer her i byen, var en hyggelig overraskelse.

Annonsen er forøvrig ikke tilgjengelig mellom 23.00 og 07.00, ettersom Aetat ikke liker folk som reker oppe på nettene

Comments are closed.