i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Dårlig taper

I dag er jeg midt i en spill-session i forbindelse med INFO315 , eller gaming som vi kaller det. Spillet er en business-simulering og jeg må si jeg merker at det er SV-fakultetet og ikke NHH som har vært mitt akademiske hjem de siste årene. Det tærer litt på selvtilliten å registrere at alle tallene og prosentene setter meg litt ut av spill både på den ene og den andre måten. Idet jeg begynte å få følelsen av å beherske dette fenomenet kalt informasjon, i hvertfall til en viss grad, så kommer disse menneskene her og utsetter meg for regnskap, økonomi, tall og annen ondskap. Seminaret varer 7 timer hver dag, så det blir lite tid til samtidige og historiske
perspektiver på pedagogisk informasjonsteknologi-jobbing for øyeblikket. Timo Lainema, forøvrig semesterets tredje finne på undervisningsfronten, står for avviklingen av spillet. Han har lovet at vi kommer til å drømme spillet på nattetid også. Ikke en gang mens vi sover får vi hvile fra dette studiet later det til.

Comments are closed.