i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Faglig lavmål del 2

Lite blogging på meg i det siste, og i det siste har jeg gjort ekstremt lite rent faglig. Men denne gangen har jeg en slags unnskyldning. Saken er jo at jeg har fått pcsalsplass, og dermed trengte jeg en ny pc. Jeg har nemlig en illusjon om at så snart jeg får en egen maskin på instituttet vil alt gå som smurt. Denne oppgaven var litt mer tidkrevende enn planlagt og når jeg endelig fikk delene i posten viste det seg at hovedkortet var defekt, så det må returneres. Forhåpentligvis ordner ting seg i løpet av neste uke eller den neste.

I bloggen til Skaihigh fant jeg tips om en finfin funksjon som gjør at navnet på sangene jeg spiller i Winamp (og i radioen hvis den er oppe) kommer opp her på bloggen. Ha en fortsatt fin dag.

Comments are closed.