i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Lenge siden sist, ja

(Disclaimer: Inneholder den vanlige mendge syt og den sedvanlige mangel på linker).

Så morn du, der. Et nytt semester er visst på vei opp trappene, selv om det ikke føles helt sånn: Jeg har ingen kurs jeg skal delta i og prosjektbeskrivelsen min er ikke godkjent ennå så jeg har ikke kommet i gang med oppgaven. Jeg søkte på stilling som assistent ved brukergrensesnitt-kurset(hah, jeg klarte å presse inn en link) men fikk ikke den, synd ettersom jeg synes det der er veldig interessant. Jeg får nok finne en annen måte å pleie kontakten med det faglige miljøet. Gå på lesesalen kanskje…

Dette er det første halvåret uten undervisning siden jeg begynte på skolen for 20 år siden. Litt dumt egentlig, hadde etterhvert begynt å venne meg til konseptet.

Det virker kanskje litt unaturlig at jeg ikke har kommentert vårsemesteret i denne bloggen. Ikke at noen av de andre har gjort det (såvidt jeg vet), men det hører jo nesten hjemme. Jeg skrev et langt innlegg etter semesteret men valgte å ikke publisere det. Jeg kan jo summere opp innholdet frist etter minnet:

* Oppgavene mine ble slett ikke bra og det hadde kanskje vært en idé å skrive den sammen med andre (særlig ettersom rammene var CSCL-kurs med tilhørende vekt på det sosiale ved læring).

* Kan ikke si jeg synes jeg lærte så mye og det er litt skummelt at vi er ferdig med undervisningen nå. Er dette alt. Jaja, lykke til ut i arbeidslivet, sier nå jeg.

* Det var nok også litt okking over at semesteret spesielt og utdanningsæraen generelt var over. Mens mange andre synes å glede seg hver gang et semester nærmer seg slutten ønsker jeg at de skal vare så lenge som mulig.

Det var alt for nå. Neste gang får du kanskje mer livsbejaende anskuelser og færre klager i dette forum. Men ikke sett penger på det.

Comments are closed.