i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Tørt smør, varme kniver

Oppfølgeren til pc-spillet Half-Life har vært på gang lenge, men utgivelsen har stadig blitt utsatt. Nylig ble deler av kildekoden stjålet, noe som har ført til ytterligere forsinkelser. En betaversjon av spillet er også kommet på avveie (produsenten Valve bør kanskje vurdere sine datasikkerhetsrutiner..). Denne har dukket opp på diverse p2p-nettverk. Gamer.no er et norsk nettsted for spill, og i likhet med så å si alle likesinnede nettsteder har de ikke rørt betaen. Men Dagbladet (av alle) klarte ikke å motstå fristelsen, og publiserte en omtale basert på denne ikke helt lovlige betaen. I Gamer.no sitt diskusjonsforum går debatten rundt presseetikk, nedlastning og denslags relativt høylydt for seg.

Comments are closed.