i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Digitalpels

ples aDigital teknologi gjør ting og tang så mye lettere for oss. Aktiviteter som tidligere krevde teknisk innsikt, kanskje en smule talent eller i det minste store doser tålmodighet er nå tilgjengelig for oss andre. For eksempel det å lage musikk, å publisere, å ta bilder.

Dette fører til at flere gjør flere ting. Og tang. Uten å gå den lange omveien som vi gjerne kaller å lære noe fra grunnen av. Noen er kritiske og synes dette bare gir støy (her hadde det passet med en link men fant ingen, gitt). At det essensielle vil drukne i det uvesentlige. Vel, det bekymrer meg i svært liten grad. Gledesdreperne får mene hva de vil, gi folket eiendomsrett til de kreative produksjonsmidlene!

Dette leder meg til postens utgangspunkt: Snille foresatte ga meg digitalkamera til jul. Den lille tingesten har gitt meg mye glede. Planen er dermed å live opp innimellom all denne trøtte teksten med et og annet bilde framover. Som det over, en Nygårdsgateklassiker til glede for gamle bergensere.

Kommenter innlegget

Mailadresser forblir en hemmelighet. Forsyn deg gjerne av grunnleggende HTML. Det du skriver forhåndsvises under kommentarboksen.