i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Be my guest lecturer

Tony Gill skal kanskje ansettes ved instituttet, og i går holdt han en gjesteforelesning om museumsdatabaser. Etter bloggen hans å dømme en trivelig fyr, og mannens CV tyder på at han vil passe godt her.

CRM-modellering var sikkert nytt stoff for de fleste (“semantically lossless” som Gill proklamerte mens Weiqin virket noe skeptisk). Ellers var vel gjennomgangen av problemstillinger rundt standarder for metadata og aggregerte multimediadatabaser kjent stoff for informasjonsviterne i salen. Men det var også en mediakontingent i forsamlingen. Og det kan lett bli noe “awkward” over denne sammenslåingen av to fagmiljø som har så ulike interesser. Men mediafolket var flinke og bidro med spørsmål. Og tenkte kanskje noe i retning av “aha, så det er dette de driver med, disse infoviterne”.

3 kommentarer til “Be my guest lecturer”

 1. marven Says:

  lekkert nytt design av zacken, men skjønte ingenting av den posten her.

 2. i1277 Says:

  “Half of what I say is meaningless” som en som ble drept på denne datoen for mange år siden sa. Angående design har jeg fått såpass sansen for bilder av frisk, blå luft at jeg tror det er best å ikke lage nye innlegg.

 3. Jardim Paulista Says:

  Sitter akkurat og hører på Julia.
  Herlig det.
  Snart ny artikkel på gang.
  Beste spisested er ennå ikke kåret….