i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Ingen kommentar

“Can’t use an undefined value as an ARRAY reference at /var/www/cgi-bin/mt/extlib/jayallen/Blacklist.pm line 2817.”

Dette er goddag mann, øksekaft-svaret som møter deg om du kommenterer submission.intermedia.uib.no-boggene om dagen. Dette MT Blacklist ser ikke ut til å virke likevel, kanskje vi bare skulle fått avinstallert det?

73 kommentarer til “Ingen kommentar”

 1. Rune B Says:

  Spammerene har vunnet krigen i alle fall over meg i denna omgangen.

  Sjekk:
  blogs.intermedia.uib.no/cgi-bin/mt/mt-blacklist.cgi

  Får du logga deg på ?

  Sannsynligvis må vi stenge MT installasjonen vår…..gir beskjed minst 2 mnd før det kommer til å skje. Synd ikkje UiB tilbyr et bedre weblog system enn det de gjør.

 2. i1277 Says:

  Får logget meg på, ja. Trist dersom disse bloggene forsvinner for godt.

 3. i1277 Says:

  Kjekt at vi kan redigere svartelisten på denne måten forresten. Ved å legge til et par passende gloser (særlig fra kortspillerens syndige verden) blir man kvitt det meste.

 4. Rune B Says:

  Ja, det var det eg lurte på. Kor mye kan du gjøre der inne siden du ikkje er satt opp som administrator i Movable Type for anna enn din egen vevlogg (kanskje eg skal begynne med den oversettinga ?). Kan du prøve å kjøre en de-spam om noen dager og se om du kan de-spamme andre sine vevlogger også eller om det er bare din egen du kan de-spamme ?

 5. i1277 Says:

  Jeg har alle rettigheter, og filteret gjelder for alle bloggene. Jeg testet en kommentar om forbudte kortspill hos Henning, den ble bryskt stoppet. Flott! (Nå gjelder det bare at Henning ikke finner ut hvordan man gjør dette…)

 6. Rune Says:

  Vil det si at du prøvde å de-spamme deretter slette spam comments ? Hvis du kunne det så hadde det vært bra siden da slipper eg å gjøre hele jobben. Noen dager må eg gå igjennom flere hundre comments skjønner du.

  Det er faktisk et poeng å holde Henning unna siden vi da fort hadde endt opp med ord som ‘lese’, ‘skrive’, ‘hovedfagsoppgave’, ‘Mor’. ‘Theresa’ osv i spamfilteret :-)

 7. i1277 Says:

  Nei, jeg kan dessverre ikke despamme (“avspammere”?) andre sine blogger. Jeg får bare opp evt. treff i min egen. Får satse på at alle disse finurlige glosene hindrer den store spam-invasjonen.

 8. Henning Says:

  eller Rune B…..