i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Coincidence?

Enten Flickr binder verden sammen på uventede måter eller demonstrerer hvordan avstanden mellom folk kan være mindre enn den tilsynelatende er: Tjenesten er ganske sikkert egnet til å glede tilhengere av mer eller mindre jordnære teorier om sammentreff og menneskelige forbindelser.

Da skotske Matt under et besøk i Japan fotograferte en kvinne som tok bilde av noen lokale spilloppmakere, tenkte han nok mer på å få tatt noen saftige metafotos enn på muligheten for at den samme kvinnen noen uker senere skulle finne igjen sin egen rygg på internett. Rull for all del ned til den sjette bildekommentaren og les hva Cherry skriver.

(Via FlickrBlog)

Comments are closed.