i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Global Village People

typete

Globaliseringen gir seg endel fornøyelige utslag. Trulster til venstre er en livsnytende Battlefieldspiller/globetrotter fra Bergen. Sole i midten er musikkjournalist og forhenværende såpemanusforfatter fra Santiago. For en tid siden var Trulster og H. (til høyre) på tur i Sør-Amerika. Et par timer før bildet ble tatt kunne Trulsters vane med å oppgi “current location” i MSN-navnet avsløre at de for øyeblikket befant seg i Soles hjemby. Siden også sistnevnte var pålogget gjensto kun litt simpel diplomati og utveksling av MSN-kontoer før fremmede var spleiset og internasjonal forbrødring og utsvevende barliv i byens finere strøk kunne finne sted. Trivelig.

Comments are closed.