i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Redaksjon søkes

Reaksjonene på planene om å starte en Infomedia-publikasjon gir ikke noe endelig svar på hvorvidt dette lar seg gjøre eller ikke – noen er entusiastiske, mens andre uttrykker skepsis. Prosjektet avhenger av at det finnes studenter og andre tilknyttet instituttet som kan tenke seg å bidra på en eller annen måte. Åsmund har allerede meldt seg til tjeneste , men både han og meg har begrenset tid å avse. Foreløpig har vi behov for følgende personell:

 • en håndfull ordleverandører
 • noen som kan ta bilder
 • én eller to med teknisk ansvar

Vi krever ikke så mye, men litt arbeid må påregnes i en etableringsperiode. Skulle du mot all formodning være interessert, meld fra via epost (adresse til høyre) eller i kommentarfeltet.

162 kommentarer til “Redaksjon søkes”

 1. Linn Says:

  Akk ja….Uff…vet jeg kommer til å angre på dette…det var den forbaskade tiden da!!
  Men jo…jeg kan vel kanskje skrive et par ord. Hva med å begynne med Aesthetics of Play conferansen. Jeg kommer til å følge nøye med der…så et par ord til en felles publikasjon burde jeg nå klare! Etter å ha sett på et par av bloggene jeg nettopp har oppdaget virker det som om det er noen ildsjeler som er mye mer glad i å ta bilder enn meg. Jeg er vel ikke den eneste som skal på konferansen?

  Jeg kan vel ta en liten uforpliktende samtale med en eller annen angående oversikt av forskningsfelt også.

  Hvordan høres det ut Mr. i1277?

 2. i1277 Says:

  Det høres bra ut, Linn. Jeg tar kontakt per mail.

  Og joda, man planlegger da en tur innom Aesthetics of Play-konferansen.

 3. Sverre Helge Says:

  Hei. Bra initiativ !, men pga. av arbeidet med mastergrad i tillegg til ca 50% stilling utanom, kan eg diverre ikkje bidra direkte..:(

  men:

  academicfeeds.friwebteknologi.org er eit prosjekt som muligens kan sjåast på som eit bidrag. Me tek opp interesante forelesingar innan emna teknologi, media, samfunn og kultur, og me som driv det er alle studenter på infomedia. Me vil på sikt byggja opp ei samling forelesningar som skal vera til støtte for studenter ved infomedia og fagfelta generelt.

  URL til podcast feeden finner du her: http://academicfeeds.friwebteknologi.org/podcast.php

  ~ sh

 4. i1277 Says:

  Hm, det med tiden bekymrer noen og enhver faktisk. Jobber selv mer enn jeg har tid til, så det kan hende jeg har gapt over for mye med dette opplegget…

  Angående den akademiske føden, jeg fikk linken tilsendt for en tid siden (fra Linn), og vi har lurt litt på hvem som sto bak. Bra initiativ!

 5. Maren Agdestein Says:

  Jeg synes Replikk(http://www.uib.no/replikk/) er ganske interessant, det er tidsskrift for human-og samfunnsvitenskap på uib. Det kommer ut sjelden, og i forhold til mengden med studenter har de jo dessverre lite plass mellom permene. De er hovedsaklig i papirform, men har begynt å legge ut enkelte artikler i pdf, ser jeg.

  I siste nummer skrev bl.a. masterstudent på mevi, Voster, om oppgaven sin. I nr.18 er det et opplysende intervju med Gripsrud om sammenslåingen av instituttet.

  Kanskje det går an å undersøke om det er noen ildsjeler der, se på et evt.samarbeid, utveksle noen slags erfaringer?