i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Bloggfiksjon redux

Det er ikke til å stikke under en stol at aktiviteten både på logg og blogg har vært noe høyere enn vanlig i etterkant av bloggfiksjon-innlegget, og det har vanket oppmerksomhet både fra fjern og nær (altså Florø og Fyllingsdalen). Ved store anledninger som dette er det naturlig å fiske fram et kamera så man kan ta vare på minnene i ettertid, og det har jeg altså gjort. Den resulterende filmen er en rørende skildring av i1277s gyldne time og samtidig et rystende dypdykk i bloggertilværelsen.

Det er første gang jeg tester skjermfilmprogrammet Camtasia Studio, så klippet er fullt av skjønnhetsfeil, og det er litt stort til å være så lite (55 MB). Uten at det er så farlig, for å finne ut om det inneholder avsløringer må dere må jo sjekke det uansett…

Snurr film

Og ja, dette er fiksjon, enhver likhet med virkeligheten er utelukkende tilfeldig. Takk til Marve for velvillig deltagelse. Liker du åpnere format og høyere komprimering har Åsmund reencodet klippet til MPEG-4 og Theora

Oppdatering: Det viser seg at filmen ikke fungerer for alle, har du QuickTime er det nok bedre å teste denne (11 MB).

312 kommentarer til “Bloggfiksjon redux”

  1. Joakim Says:

    digg sang, hva heter den?

  2. i1277 Says:

    Det er They go boom som covrer Felts “The ballad of the band”.