i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Faglig fremdrift!

Tidligere i dag nevnte jeg at gruppa skulle avholde et møte i morgen. Jeg ønsket ikke å hause opp stemningen i forkant, men jeg ser nå at innlegget i teorien kunne ha bygd opp for høye forventninger. Jeg må innrømme at vi ikke fikk jobbet så mye med oppgaven vår (oppgaven er forøvrig å presentere en artikkel på tirsdag).

Likevel var vi ikke helt uproduktive, vi utvekslet erfaringer og tanker om dette kurset i et uformelt og åpent miljø. Etter “learning is doing”-tankegangen har dermed læring funnet sted. Håper det holder til eksamen.

I felleskap kom vi frem til at det ville være en god idé om de ulike medlemmene på gruppa satt seg ned og leste artikkelen. Dermed avtalte vi å gjøre nettopp det, og møtes igjen i morgen ettermiddag. Fortsettelse følger.

Comments are closed.