i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Linker og blogger

Ser at det har dukket opp linker til studentenes blogger på “mother-bloggen”, men jeg kan ikke finne min egen der. Det er lett å la seg forvirre av den enorme mengde informasjon som møter oss i hverdagen, men jeg er likevel ganske sikker på at det ikke finnes noen sånn link. Dersom dette er valgt bevisst fra fagkoordinators side må jeg bare applaudere den avgjørelsen. Det er nemlig sørglig lite faglige frukter å høste på denne siden.

Når jeg tenker meg litt om, har denne bloggen flere egenskaper felles med spam. Jeg tror det faktum at jeg ikke presser den på folk og sender linken i øst og vest gjør at bloggen med et nødskrik unngår å havne i den kategorien.

Fra nå av skal jeg prøve å huske overskrifter til innleggene.
Det kan bli mitt forsinkede nyttårsforsett.

Comments are closed.