i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Klagesang

Kjenner meg litt usikker på om å ikke ta IS-arkitektur-kurset var det riktige valget. Usikkerhet i ettertid er vel noe som følger med på kjøpet når man har den dårlige egenskapen at man har vanskelig for å ta beslutninger. I teorien skulle dette kurset være midt i blinken for meg og også aktuelt i forbindelse med hovedfagsoppgaven. Jeg diskvalifiserer meg litt fra dette temaet. Temaet er interessant nok når det blir presentert for eksempel sånn som det på denne siden denne måten som jeg fant via bloggen til Webdesign og webestetikk-kurset (jada, jeg følger med). Jeg fikk inntrykk av at kurset hos oss var litt kjedelig blanding av løse og tørre halv-selvfølgeligheter og litt for mye vekt på business. Håper jeg får tatt igjen den “tapte” kunnskapen på andre måter…

Fin tur til tannlegen i dag forresten. Hyggelige studenter og greier.

Comments are closed.