i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Faglig lavmål del 3

I januar startet jeg ut friskt ut på det ene faget etter det andre. Det var ikke måte på hva man skulle plukke med seg av kunnskap dette semesteret. Det gikk ikke lenge før jeg meldte meg av IT-arkitektur-kurset. Vel, nå har jeg meldt meg av gamingen også. To fag igjen, altså.

Det var ikke med lett hjerte jeg fortalte foreleseren vår om dette. Det er svært få påmeldte på kurset, og derfor er det jo svikefullt å forlate det sånn midt i. Nå er det selvfølgelig ikke midt ansvar at det er såpass få påmeldte. Og å ta et fag bare utifra en motivasjon om at man må fordi det er så få andre der blir også feil. Det ruiktige hadde nok vært å ikke ha begynt i det hele tatt, men hva visste man vel dengang?

Det kunne vært interessant å fullføre gamingen, men under den første delen av kurset har ikke motivasjonen vært på topp. Jeg synes ikke jeg har lært nok, og skulle jeg lært mer ville det kunne gått ut over innsatsen i dette faget. Vi har tross alt to oppgaver å skrive, og jeg har ikke engang begynt.

Comments are closed.