i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Uspennende personlig pengeprat

Hver høst pleier jeg å ha ambisjonen “neste år, da skal jeg få noe relevant yrkeserfaring” men når neste sommer nærmer seg er mantaraet alltid “jeg får være fornøyd hvis jeg får Posten-jobben i år igjen”.

Ettersom det er meningen jeg skal være ferdig her neste vår, er denne sommeren “siste sjanse” til å prøve en “ordentlig jobb” All respekt til postfunksjonærer osv, men du vet hva jeg mener, en jobb der det er en mulighet for å få praktisert noe av det man har lært oppigjennom.

Men de siste månedene har jeg hatt en slags illusjon om at denne sommeren blir kortere enn vanlig og at det sikkert blir nok å gjøre i forbindelse med hovedfaget og jeg skal jo være frivillig på CSCL2003, så glem jobb. Det hjelper vel ikke akkurat på at jeg avskyr steder som Aetat og alt som har med søknader å gjøre. Så jeg får sette min lit til at Posten har bruk for mine tjenester i år igjen. Ellers blir jeg pent nødt til å prøve meg på dette “sparing” som alle snakker om. Tok nemlig en titt på kontoen i dag, og det er ikke det mest imponerende oppbudet av kronestykker jeg har å by på om dagen, selv om de siste Lånekasse-pengene er kommet inn. I dag dumpet det også inn en tannlegeregning på 2500 (i all min naivitet trodde jeg at jeg hadde betalt ferdig).

Må nok unnvære denne lille fristelsen (og i hvert fall denne).

80 kommentarer til “Uspennende personlig pengeprat”

  1. Henning Says:

    jøyjemeg! Jeg har vell bare et godt råd til deg: SLUTT PÅ POSTEN. JEg hadde deltidsjobb der oppe i 2år og sliter fortrsatt med traumer en psykolog kallte posttraumatisk sress syndrom.
    Og til alle post ansatte som har mistet jobben: Det var nok for deres eget beste!!!!!!!

  2. i1277 Says:

    Det syndromet der høres kjent ut, men kanskje jeg klarer meg gjennom en sommer til? Velvel, jeg har ikke hørt noe fra dem, så kanskje det blir dank på meg i sommer (som om det ikke er nok av det ellers i året..) Men vi har jo CSCL-konferansen, i følge excel-dokumentet jeg fikk tilsendt skal jeg jobbe 15,5 timer. Minst av alle faktisk, kunne de se min udyktighet bare på navnet, eller har de andre metoder kanskje. Og så har jeg søkt som på stilling som studentassistent i et HCI-kurs som skal være til høsten, der det visstnok var endel som skulle gjøres på forhånd.