i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Bibliotekvakten

Bibliotekvakten er en tjeneste hvis idé jeg har sansen for. Her kan man chatte med biblioteksansatte, for å svar på ting man lurer på angående bøker, nettsider og lignende Jeg prøvde nettopp å forhøre meg om utrykket “sorry mac”, og selv om det ikke vanket noen oppklaring ble det ihvertfall gjort et ærlig forsøk.

Jeg er gjerne ikke representativ nå, men jeg ser klare fordeler med denne formen for kommunikasjon med denslags foretak framfor telefonisk kontakt. Vil vi se denne type tjenester fra f.eks Lånekassen og NSB også? Jeg ser for meg at jeg kunne jobbet i en sånn tjeneste for studenter.

En lang og tilsynelatende grundig rapport om forprosjektet kan leses her.

Comments are closed.