i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Her bor i1277 (og diverse andre)

herborjeg.gifLars-Jacob oppe på rom 414 tipset meg om en herlig nettside her om dagen (OK, det var i august, men ting går litt tregt her). Bergenskart.no er litt som finn.no, men det er mer enn som så: Du kan skrive inn adressen din og zoome inn på ditt eget nabolag på kartet her også, men i tillegg kan man (via menyen “kartliste”) få se flyfoto av sitt eget hus. I menyen “Karttype” kan man velge ehm, karttyper, herunder historiske kart. Det viser seg at reperbanen som var på Møhlenpris i riktig gamle dager lå rett utenfor vinduet mitt.

Her ligger det massevis av flyfotos av Bergen.

Kommenter innlegget

Mailadresser forblir en hemmelighet. Forsyn deg gjerne av grunnleggende HTML. Det du skriver forhåndsvises under kommentarboksen.