i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Allt dom bygger upp ska vi meja ner

jonsvoll.jpg
BT kan melde at Jonsvollskvartalet gråter, og så sannelig renner det ikke tårer i diverse farger ned de gamle og slitte fasadene. Rivingen er begynt nå. Muligens til glede for byens bilister som får en splitter ny parkeringsplass nesten et steinkast nærmere byen enn Klostergarasjen. Takken bør de rette til politikerne, men også til den initiativrike huseieren. Vordende spekulantspirer – dersom slike finnes blant leserne – bør notere seg følgende slue plan:

1. Kjøp opp en masse gamle flotte bygninger, gjerne hele kvartal 2. La husene forfalle i årevis, såpass lenge at kommunen går med på riving for å bli kvitt de. 3. Bruk tomten til noe mer lukrativt enn utleievirksomhet. Voila!

Edit: BT har mer.

213 kommentarer til “Allt dom bygger upp ska vi meja ner”

  1. Juan Says:

    Herlig “popvänster”-tittel! Har man sondert lokale og nasjonale medier over tid for å finne en nyhet som tillater bruk florence valentin låt-tittelen som heading?
    Frekke pop-linker under musikk også btw.

  2. i1277 Says:

    Hadde ikke ventet at noen skulle spotte den referansen med det første. Nei, dette internett altså…