i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Borteseier tross alt

For å jobbe i videosjappe bør man være utstyrt med et årvåkent blikk. Det finnes nemlig ikke noe standardisert system for hvor vitale metadata skal plasseres på coveret, sånn bortsett fra at det skal være bak, og helst langt nede. Dermed må man støtt myse i alle retninger for å finne ut om Bourne again er action eller thriller. Ting kan tyde på at bransjen har blitt klar over problemet, for nå tilbys fargekoding som hjelpemiddel for å lette arkiveringsarbeidet. Primitive voldsfilmer for gutter tylles inn i et orange inferno av flammer og død, mens bløte chick flicks kles opp i smilende rosa:

Nei, men så praktisk… Og siden vi først har filmbransjen i det brukervennlige hjørnet, kan vi få be om et enhetlig menysystem for DVDer?

Comments are closed.