i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Katharsis

Det er ikke til å stikke under en stol at denne bloggen sliter med en kraftig formsvikt. Det har den forsåvidt gjort siden starten, men i det siste har man stupt mot nye dybder. Ta for eksempel det forrige innlegget: En orgie av platte poenger, dårlig språk og uflidde overganger. Kan det bli verre? Vi skal i alle fall prøve.

For i dette og flere andre innlegg er planen å følge opp i den samme gufne stilen. De nærmeste dagene skal det nemlig pumpes ut innlegg etter innlegg, det ene mer håpløst og uinteressant enn det andre. Jo mer ubetydelig fenomenet er, desto sikrere er det at det havner under i1277s uskarpe lupe. Kvantitet foran kvalitet, antikvitet foran adekvathet, alt må ut! Mot slutten av innleggsflommen satser vi på et par forsøksvis mer vellykkede og faglig funderte innlegg, før renselsesperioden avsluttes av ukesvis med taushet. Vel bekomme!

21 kommentarer til “Katharsis”

  1. i1277 - et nummer i rekken Says:

    […] g

    Latskap generelt og reisevirksomhet spesielt har hindret meg i å oppfylle den annonserte syndeflod i bloggformat. Like greit egentlig. I anledning neste post passer det å leg […]