i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Bloggere ved infomedia

I nettets tidsalder skulle man egentlig tro at et institutt hvis spesialitet er informasjon og media ville ha en sterk tilstedeværelse på web. Men dengang ei. Synd, for det er ingen grunn til at vi ikke i større grad skal ta i bruk internett for å kommunisere hva vi holder på med. For eksempel ved å blogge. Vi trenger definitivt flere Laser-lasser her oppe.

For å få oversikt over det som finnes av bloggere med tilknytning til instituttet har jeg satt opp en Bloglines-konto. Listen er på ingen måte komplett, og den er åpen for redigering for den som måtte ønske det. Både passord og brukernavn er infomedia.

Rune B har satt opp en Planet-installasjon, sjekk ut den for en noenlunde kronologisk oversikt over infomediafolkets poster.

1,768 kommentarer til “Bloggere ved infomedia”

 1. Frode Says:

  Bra tiltak, nå ser jeg plutselig at det er endel andre bloggere på infomedia. Vet om noen til, skal legge de inn i bloglines en annen dag.

  Skal også legge en link til bloglines fra mevi.info og oppfordre om å ha bloglines linken i menyene på bloggene til studentene på “nye medier”.

 2. i1277 Says:

  Flott!

  Bloglines-grensesnittet kan forresten virke litt kronglete hvis man ikke har brukt det før. For å redigere gjelder det altså å logge inn (sånn at man har oppe “my feeds” og ikke public-visningen jeg linker til over her). Så er det bare å velge edit eller add og kjøre på. Når man legger til en feed bør man forresten velge hvilken kategori den hører under, ellers havner den i ingenmannsland…

 3. oaø Says:

  Gode initiativer fortjener å honoreres med kvalitetsinnhold :-) Jeg har således tatt meg til rette og dyttet meg selv inn i “Uteksaminerte”-mappen.

 4. Linn Says:

  Wow!!! Jeg er kjempe imponert!!! Helt enig med deg! Vi på dette instituttet burde så absolutt være de som klarer å samle inn informasjon osv osv osv!! Veldig bra initiativ…jeg ble virkelig glad når jeg så det!

  Thank you, thank you!! :-) Og en strålende fabelaktig helg til deg!!

 5. i1277 - et nummer i rekken Says:

  […] « Flock-realease

  Bloggere ved infomedia, annen akt

  Sankingen av Infomedia-blogger har vist seg å være relativt vellykket. Folk har begynt å komment […]

 6. Eiriks blog » Blog Archive » Infomedia lenke Says:

  […] grunnen er denne strømmen av lesestoff som dukket opp her. I dag fargene fra infomedia sine nåværende webside, klashet på en tekst og […]