i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Si nei til Nettavisen

Har du noengang – og jeg mener noengang – lest noe interessant på Nettavisen?

Ikke jeg heller. Jeg erklærer herved 4. oktober som nasjonal “skrot en udugelig publikasjon”-dag, og fjerner bokmerket for godt.

1,523 kommentarer til “Si nei til Nettavisen”

 1. Per Christian Says:

  Jeg fjernet rss-feeden deres for lenge siden. Jeg må si at det er et utrolig høyt nummer av artikler som blir publisert av Nettavisen. Og ingen er interesanne…

 2. Åsmund Says:

  Nettavisen var ganske kurante saker, heilt til TV2 kom og åt dei opp…

  Det er forresten månedar sidan eg las nettavisen sist, så eg må innrømme at eg stakk innom for å kikke no, berre for å sjå kor gale det er blitt. Ein av hovedsakene deira gjorde meg noko kvalm…… http://pub.tv2.no/nettavisen/it/article467680.ece, uforskamma eigenreklame som redaksjonell sak? Høgst tvilsomt.

 3. torpedoen Says:

  så har ein eit tips til bra norsk inernett-nyhende-vevside som er RASKT OPPDATERT? kan i så tilfelle gløyme kvalitetspublikasjonane dagbl/vg.no…

 4. børge Says:

  Har du hatt et bokmerke til Nettavisen..?
  Hehe…

 5. i1277 Says:

  Åjadadu. Det var en av de seks faste nettavisene jeg pleide å gå innom uhyrlig mange ganger hver dag. Man er da ikke snobbete heller (eller kanskje litt, har jo faktisk vurdert en lignende boikott av Rema 1000…)

  Nå er ikke hukommelsen det den var – så det stemmer vel kanskje egentlig at Nettavisen var et dugelig produkt inntil TV2 kom og forsynte seg? Det er nok på Nøstet nøkkelen ligger begravet, ja.

  I dag består nettstedet av vanlige nyheter man kan lese andre steder, uinteressante meninger (Færevåg og God Kveld Norge-style-musikkanmeldelser), infotainment (“møt sexyberta”), samt store mengder showbizgjesperier. En ufin grøt man blir i litt dårligere humør av for hver sleiv man tar. Like greit å la være, altså.