i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Geriljaskilting

Lange, triste togturer ga pendleren Dave Askwith idéen om geriljaskilting: Å henge opp skilt som ligner “the real thing” i utforming og plassering, men som er ganske forskjellige hva budskapet angår. Etter årevis med finurlig dekorering av togkupér og diverse andre offentlige flater er arbeidene nå samlet i bokform. Ikke alle eksemplene holder like høyt nivå, men idéen er like fullt briljant. Skiltene er nok mest humoristisk motivert, men man finner også et og annet politisk statement.

BBC og The Sun byr på flere smakebiter fra skiltmakeriet.

Og ordentlige skilt? De kan selvfølgelig være underholdende nok – se her og her for rikelig med eksempler.

59 kommentarer til “Geriljaskilting”

  1. i1277 - et nummer i rekken Says:

    […] gitt med snill permisjon fra Flickr-brukeren velvetart (større versjon og bakgrunn her). Geriljaskiltingens lekne tilnærming til våre forventninger om det offentlige rom kan minne om det B […]