i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

…and then they were 3

Etter å ha overvært andre del av IS-arkitekturforelesningen har jeg fått et inntrykk av at det faget ligner litt på IT-strategifaget jeg tok i fjor vår- vel og merke den delen av faget jeg synes var mest kjedelig: Management og business og CEOs og jeg vet ikke hva. Har ikke lyst til å “gå glipp av” noe ettersom dette er mitt siste semester med undervisning, kanskje noensinne, dermed meldte jeg meg på det ene faget etter det andre. (Dette er nok uttrykk for et mindre ubevisst desperat behov for å karre til seg mest mulig kunnskap ettersom jeg ikke alltid kan se at det jeg har lært på faget skal være nok i arbeidslivet.)

Uansett, nå kan det se ut som jeg får et fag mindre å stri med dette semesteret, og at jeg kan konsentrere meg om de andre fagene; Metode, CSCL og gaming. Så får tiden vise hvorvidt jeg valgte feil.

Comments are closed.