i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Blogg-funksjonalitet

Jeg savner en liste over “recent entries” fra de andre studentenes blogger. Pussig at denne funksjonaliteten ikke er lagt til blogserveren. “Activity Log” er noe lignende, men det holder ikke helt, Noen av våre programmere som kan slenge opp litt kode så vi kan få lagt til dette i sidemenyen? Mer nyttig enn chatfunksjon vil jeg tro.

2 kommentarer til “Blogg-funksjonalitet”

 1. Jill Walker Says:

  Du løser det letter selv ved å bruke blogrolling – der kan du få inn en liste på din blogg over andre blogger du leser og så kan den legge til et tegn du selv velger (f.eks. NY eller <<) når noe er oppdatert.

  http://blogrolling.com

 2. i1277 Says:

  Takk for tipset. Glimrende funksjon, kan se for meg at noe lignende kan være nyttig til mye annet enn blogger. Men nok om det, som man kan se har jeg satt det opp på siden.

  Det er dog et lite aber. Såvidt jeg forstår så må det i Movable Type-konfigurasjonen hakes av for at ping skal sendes til weblogs.com når bloggen oppdateres, sånn at deres informasjon kan sjekkes mot databasen til blogrolling.com, sånn at de igjen kan generere den riktige informasjonen i bloggene til de som har vedkommende blogg i sin bloggroll(puuh…)

  Alt dette hadde vært greit hadde det ikke vært for at denne funksjonen er slått av som default i MT. Dermed må alle brukerne endre på dette i konfigurasjonen. Sjansen for at det skal skje av seg selv er omtrent like stor som at to personer skal finne på å gå inn i fagets chatrom samtidig. For de som forsker på bruken av blogger på INFO352 kan sikkert det interaktive samarbeidet som må til for å organisere dette være et studium verdt…

  Oppdatering: Sannelig ser det ikke ut til å begynne å virke!