i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Dagen i dag

Ryktene går om at vi har noe ugjort borte på InterMedia – vi skal lage en “context-log” eller noe. Siden min gruppe har nok annet å gjøre bestemte vi oss for å utsette det hele til neste uke. (Beslutningsprosessen foregikk forøvrig helt smertefritt).

Det at man har nok annet å gjøre er jo imidlertid ikke alltid det samme som at man gjør det. Idag er min hovedoppgave å lese ca. et halvt pensum i IS-arkitektur som forberedelse til morgendagens forelesning. Ettersom jeg ikke har noe pensum blir nok ikke det noe av. 500 kroner for et kompendium der de ikke engang har lagt inn sidetall så man kan finne frem, det kan de ha for meg. Dessuten har jeg, etter å ha hørt Inge Ludvigsen snakke, blitt overbevist om at lesing er en helt upedagogisk og verdiløs læreform. “Learning as aquisition” er jo bare så passé…

Da satser jeg heller på litt frisk luft. Jeg har nemlig tenkt meg bort på HF, for å gå på en gjesteforelesning om grensesnitt. Det er Kai Olsen som står for showet, og siden jeg har tatt kurs med han før forventer jeg ikke så mye nytt, emnet er likevel interessant nok til at jeg tar turen.

2 kommentarer til “Dagen i dag”

  1. Øystein Says:

    hørtes ut som du har en hard dag foran deg! Grensesnitt er en god ting, spesielt når forelseren ikke er Morten F. Venter i spenning på en evaluering av showet til Olsen.

    Ps.. syns blogge aktiviteten er skremmende lav til å være på et så engasjerende studium.

  2. i1277 Says:

    Enig i din observasjon angående blogge-aktivitet. Jeg går ut fra at det skyldes at ikke alle studentene har en like seriøs og sunn innstilling til faget som oss.