i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Semesteroppgave

I går meldte jeg fra til de andre på gruppa at jeg kunne tenke meg å gjøre oppgaven alene. Ikke uten blandede følelser, det er jo både triveligere og “tryggere” å dele oppgaven med andre. Men men. Vi skal gi beskjed om hvilket virtuelt læremiljø vil skal ta for oss innen i morgen, og som vanlig har jeg utsatt avgjørelsen til siste liten. Jeg synes ikke forslagene vi fikk velge blant virket som noe å skrive hjem om (eller skrive oppgave om for den saks skyld). Her må jeg ta forbehold, ettersom jeg kun har skjenket de overflatiske blikk. Jeg har litt problemer med å vurdere et system jeg ikke har sett brukt i en læresammenheng, eventuelt brukt selv. Men, men. Det ordner seg alltid…

Comments are closed.