i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Seminar i INFO352

Akkurat nå skulle jeg vært på forelesning i dettte faget, men i det faste seminarrommet var det helt tomt. Jeg kan ikke annet enn å regne med at dette skyldes den litt slappe og unnvikende holdning som gjelder hos de andre studentene på dette faget. Jeg får finne noe annet å ta meg til.

(Oppdatering: Det viser seg at forelesningen er flyttet til BT-bygget. Jeg får se om jeg klarer å snike meg inn).

I går fikk jeg levert prøve-forskningssøknaden min, og jeg har fått Tom sin søknad i mailen, som jeg skal evaluare.

Her på siden er det stadig småforandringer. Jeg har lagt inn en liten blogroll på siden her, meningen med den er at man kan se når de andre studentene har oppdatert bloggene sine, så man slipper å sjekke det selv. Det fungerer bare dersom de jeg har linket til krysser av for “Notify to weblogs.com” i Confiuration/Preferences. Det er det sikkert ingen som har gjort. Unntatt Tom da. Jeg skal nok belønne han med bare moderat slakt av søknaden hans.

En ting ting når det gjelder siden: Internet Explorer klarer bare å vise hoveddelen av siden ned til der menyen stopper. Et eller annet sted må jeg ha gjort en endring så siden tror at menyen og innholdsdelen skal ende samtidig. Hm. En skive med brunost til den som klarer å se hva som er galt i koden.

Comments are closed.