i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Til informasjon

I dag spiller radioen min Bizarre Love Triangle og ingenting annet. Blir aldri lei den, nei. Mens lyttere over den ganske by flokker seg rundt høyttalerene reiser jeg ut i Loddefjord for å spørre ut gamle og unge om deres holdning til ulike typer Vodka. Etterpå bærer det til tannlegen (merk til hvordan de har brukt ordspillet “tannløst og fast” i menyen på hjemmesiden. Hå hå). En av visdomstennene skal visstnok ut. Det ser ut til å bli en fin dag altså (men læring blir det nok ikke tid til i dag heller…)

Jeg har meldt fra til Runeb at det er det sikkert skjellsettende systemet Virtual-U som skal under min knivskarpe dissekerings- eh…kniv.

77 kommentarer til “Til informasjon”

 1. Kristin Says:

  Siden jeg skal skrive om blogging og dens finurligheter er jeg stadig inne å titter på dere som er våre forskningsobjekter (he, he..) Får litt sånn kikker følelse :)

  Ser du skal skrive om Virtual-U, godt valg for her finnes det mye informasjon som kan brukes. Jeg og Henning (http://submission.intermedia.uib.no/happy/) skrev om dette systemet i fjord.
  Lykke til!

 2. Kristin Says:

  Skrev ikke om det i fjorden, men i fjor :)

 3. i1277 Says:

  Det var faktisk Henning som ga meg tipset… Jeg har faktiskt lekt bittelitt med tanken på å gjøre et eller annet med blogging i forbindelse med den STORE oppgaven. Litt av en etterdilter jeg er…