i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Del 1 over

Fint å få levert oppgave og etterpå fått seg store mengder søvn. Se deg aldri tilbake er det noen som sier, og det rådet skal jeg prøve å følge følge (hvertfall fram til muntlig), men jeg må likevel nevne at oppgaven min kanskje ble litt lang (ihvertfall tilsynelatende). Det er jo snakk om å begrense seg og ikke ha med for mye utenomsnakk. I så måte hadde jeg kanskje med litt mye forklaringer til systemet jeg skrev om, men å gi leseren et inntrykk måtte til mente jeg. Ellers går ganske mange av sidene med til tullball som skjermbilder, vedlegg og innholdsfortegnelse så vi får håpe at sensorene viser nåde og heller lar seg blende av det paradigmerystende innholdet. Akk ja.

54 kommentarer til “Del 1 over”

 1. Steve Espinola Says:

  Dear i1277,

  I was pleased to see my name and song listed on your site under “10 siste spilte”–but I wonder what that means and who you are! Are you in Norway? I love Norway…I fell in love while touring there in 1999, and while that was eventually a heartbreaker, I have a lot of positive memories of the place.

  Do say hi and explain who you are. I’ll send you CDs if you’d like.

  All my best,

  Steve Espinola

 2. i1277 Says:

  Hey, that’s a noble visit…

  “10 siste spilte” means “10 last played” in my Winamp (a little script and some networking takes care of this), so I guess Google took a snapshot of my blog when I was playing one of your songs. I knew that now playing-tool had power…

  Keep up the good work, Steve.