i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Påske osv.

Har hatt et par fine turer i påsken, blant annet til fjells. Det hadde gått mange år siden siste skitur. Så mange år hadde det gått at antallet ikke var helt enkelt å innrømme overfor erfarne fjellfolk jeg traff der oppe.

De ser på byfolk av typen som ikke er født med ski under armen som rare dyr. Pussig å oppleve den følelsen av at man leser absoulutt ALT som står i avisene igjen. Etter at jeg har latt meg innsvøpe i internett i hverdagen så er det et fenomen som bare har forsvunnet. Vi abonnerer på flere blader og aviser men jeg tar meg altfor lite tid til å lese de på gamlemåten. Som alltid var det kjekt å komme hjem igjen også. Denne byen kler våren utrolig godt.

Jeg skal i gang med oppgave 2, der jeg har tenkt litt på hva slags system jeg skal skrive om, men ikke pønsket så mye på hvordan jeg kan få laget en prototype. Det virker som enormt mye arbeid. Det å lage statiske skjermbilder (som jeg kan være fornøyd med) er av erfaring veldig tidkrevende.

Comments are closed.