i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Stilleste gutten på pcsal 3

Ja hittil har jeg vært det, jeg har jo ikke vært her. Men nå blir det andre boller. Kjøttboller. Endelig har jeg fått maskin opp her, så nå skal det bråkes(selv om jeg har kjøpt en slags harddisk-lyddemper og stillegående CPU-kjøler for å få bukt med pc-spetakkelet).

Så lenge skilleveggen min holder seg i ro nå så kan jeg ikke klage. Jeg satt her i forbindelse med innspurten av oppgave 1, og det er suverent mye lettere å konsentrere seg her enn inne på laben eller hjemme. Så får vi håpe denne entusiasmen ikke er et forbigående fenomen (sånn som den magiske følelsen man hadde da man først flyttet hjemmefra og hadde det fulle ansvaret for husholdningsinnkjøp for første gang).

Comments are closed.