i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Urbane legender

….har gode kår på nett. “Klabern det er sant Påsan, det står jo på internett”. Nettet gir imidlertid ikke bare anledning til å spre slike historier, det gir også en forbedret mulighet til å spore sannhetsgestalten i de. Urban Legends Reference Pages har som mål å samle slike historier og si noe om de er sanne eller ikke. Da* jeg kom over siden var jeg ikke i tvil om hva jeg ville se etter først: En kompis av meg har i alle år fortalt om den franske dykkeren som skulle ha omkommet i en skogbrann, fascinert av det uvisse og ubekreftbare ved det. Og dykkerhistorien ligger der den. Så lett var den å ødelegge, til kompisens fortvilelse…

(*Husker jeg rett fant jeg siden etter å ha søkt etter info om en imponerende reklamefilm som Herr Grutle sendte meg).

Comments are closed.