i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Flickr-bilder

Som noen vil ha merket seg har det dukket opp noen små bilder på bloggen, hensynsfullt plassert til venstre sånn at hovedinnholdet tar litt lengre tid å laste (mitt bidrag til gå sakte-bevegelsen). Flickr er en tjeneste der man kan å organisere og dele sine bilder på web. Det finnes en drøss lignende systemer, men det er altså Flickr som har tatt av i det siste. Populariteten skyldes nok både den fleksible funksjonaliteten og enkelheten i bruk. Dette gir rom for akkurat den type kreativ digital utfoldelse jeg har sans for. Hvem skulle trodd det.

Den vanlige måten å dele bilder på (sende de fram og tilbake på mail eller msn) er bare tull, så skaff deg fluksens din egen konto (dersom du ikke allerede har en).

46 kommentarer til “Flickr-bilder”

 1. Imran Says:

  Hi, thanks for the trackback – I’d love to see what you’ve written, but I don’t read Norwegian!

 2. i1277 Says:

  Hello Imran. In short it says something like this:

  “I have started using Flickr, a service for organising and sharing images on the web. It’s only one of several such services, but Flickr has become especially popular lately because of its flexible functionality and ease of use. So scrap your old-fashioned way of sharing images via mail or msn and get Flickring!”

  Originally I was quoting what you said about Flickr generating goodwill much like how Google and Apple does. However, I didn’t get it to fit into the sentence, so I edited it out and left the link to your post in the “Flickr has become very popular”-part.

 3. Imran Says:

  Aha! Thanks for translating :)