i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Hets av Lotto-sendingene

Dagbladet skriver at Statens Medieforvaltning gir NRK på pungen for deres lotteri-programmer. Jeg har halvveis ubevisst regnet med at dette er tungt sponsede sendinger, men det hadde altså ikke vært lov, det eneste NRK får for dette er en kraftig rabatt fra produksjonsselskapet. For NRK; en billig måte å fylle sendeflaten, for Norsk Tipping; gratisreklame med enorm verdi.

Dette søpppelet hører uansett hjemme i nyhetsmeldinger eller hos kommersielle kanaler snarere enn på statskanalens (forøvrig utmerkede) sendeskjema. Har ikke NRK andre ting å ikke bruke lisensbetalernes penger på?

Comments are closed.