i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Oss bloggere imellom

Bloggere liker å se hvor besøkende kommer fra for å havne på akkurat deres side. Et annet og mer ubesvart spørsmål er hva som er neste klikk, altså hvor folk drar videre. En link er en invitasjon til et annet sted, men er det egentlig noen som takker ja?

Der de vanlige referer-loggeverktøyene ikke klarer å si noe om utgående trafikk spesialiserer den nye tjenesten MyBlogLog seg i nettopp dette. Der vi tidligere har vi levd i neglebitende uvisshet kan vi nå f.eks få svar på om det er noen som følger de musikalske anbefalingene i margen her. Snedig.

Via 43 Folders.

4 kommentarer til “Oss bloggere imellom”

 1. børge Says:

  Jeg oppdaget nylig MyBlogLog jeg også. Jeg fant den via Spurl.net. Det er virkelig en kjekk tjeneste. Når du bruker mye tid på å samle sammen gode linker så er det jo kjekt å se om det faktisk er noen som bryr seg.. :)

 2. NepJune Says:

  Hej begge to,Ff8rst vil jeg gerne sige tak for en rigtig god blog, som htirug sneg sig ind blandt favoritterne!Jeg skal sammen med et par veninder inden for den ne6rmeste fremtid til London, og ville lige hf8re hvor og hvordan I boede? Om det var anbefalelsesve6rdigt og hvilken prisklasse, samt beliggenheden? Det ville ve6re til super meget hje6lp!Venligst, Helene.

 3. lowest Grand Forks car insurance in ND Says:

  Alakazaam-information found, problem solved, thanks!

 4. auto insurance Padre Island Ntl Seashor TX Says:

  That’s a smart way of thinking about it.

Kommenter innlegget

Mailadresser forblir en hemmelighet. Forsyn deg gjerne av grunnleggende HTML. Det du skriver forhåndsvises under kommentarboksen.