i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Globalisering på hjörnet

Alléhjørnet er en gammel butikk. Så gammel at den skriver navnet sitt med ö, og så gammel at den legges ned til fordel for en storkiosk. For oss som av og til sitter sent på lesesal er det selvfølgelig praktisk å få et halvt minutt til nærmeste 7-11 (i stedet for to), men nedleggelsen har også andre konsekvenser. Den siste halvtimen av Sånn er livet på P2 i dag handlet om nettopp dette, og bød på diverse refleksjoner rundt kjedeliggjøringen av byrom (sendingen er tilgjengelig fra arkivet i tre uker).

In somewhat related news melder BT at to av tre bergensere vil ha folkeavstemning om bybanen. The wisdom of the crowds er ikke alltid like mye verdt – heldigvis har vi et system som lar politikere foreta også upopulære avgjørelser.

Comments are closed.