i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Gooooood boooook

Jeg skal ikke forsøke å skryte på meg intellektuelle sider. Det faller på sin egen urimelighet. Leseevnene mine er under enhver kritikk for en student på dette nivået. Men i det siste har jeg altså fått et slags bokkick. Har til og med fått opp en bokhylle borte i kroken.

Mari anbefaler to bøker som ser veldig interessante ut. Bibliotekene her har ingen av dem, men etter en henvendelse fra selveste meg er muligens den ene på vei. Hos Digme fant jeg en anbefaling av A Smile In The Mind, og den anbefaler jeg gjerne videre. Undertittelen witty thinking in graphic design sier noe om hva det handler om- dette er en fest for mine skarve retinaer.

Comments are closed.