i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Assignment 2

Rachael ser ut til å være den av oss som er mest aktiv på bloggfronten om dagen. Dette innlegget gir meg lettere panikk, som det står: “I completed nine pages of theory for my second assignment yesterday and sent it to Rune for advice.”

Huff, her henger jeg visst håpløst etter, det gjelder å komme igang. Hadde jeg vært litt glupere, hadde også jeg benyttet muligheten til å få feedback av Rune, respons på den første oppgaven får vi jo ikke før muntlig hvis jeg har skjønt rett. Det er akkurat som påskeferien ikke har sluppet helt taket i meg. Det særdeles uvanedannende spillet BF1942 må ta sin del av skylden for det.

Apropos det, interessant å se Skaihigh henvise til en artikkel av Richard A. Bartle som har denne grafen (riktignok ment på såkalte MUDs, men den kan også brukes på andre spill) :

Er usikker på hvor jeg befinner meg langs disse aksene- klarer ikke å velge et felt som passer meg bedre enn de andre. Men det kollaborative i BF1942 appellerer til meg – ved hjelp av programmer som TeamSpeak kan man holde kontakten med lagkamerater under spillets gang, og ihvertfall forsøke å følge en felles strategi.

109 kommentarer til “Assignment 2”

 1. Rachael Says:

  Her er en lite manuell ping;)

 2. i1277 Says:

  Jo takk…

 3. Rachael Says:

  Btw ? jeg ser at du er interessert i gaming. Her er en lenke til en gaming blog ludology.org (i tilfelle at du ikke har kommet bort i det før)

 4. i1277 Says:

  Ja, jeg kjenner til den siden i forbindelse med at Gonzalo Frasca hadde foredrag i fjor høst, uten at jeg har fulgt den så nøye. Ser nå at det er en blogg, det var ikke noe jeg tenkte over den gang…jeg burde sikkert ha sjekket inn oftere. Jeg var på foredraget i forbindelse med at jeg tok gaming-kurset her på ifi (forøvrig en teori og et rammeverk som er ganske annerledes enn spillstudie-tilnærmingsmåten de har borte på humanistisk informatikk).

 5. Rachael Says:

  Ja! Iv og humif har forsjellige tilnærming til IT fag på mange måter! Men det er det som gjør livet litt mer fargerikt;) Vi skal faktisk miste vår gaming ekspert, Espen Aarseth ? han skal til København ? Danske universiteter er litt mer åpne for hans type forskning ettersom jeg har forstått. Men vi har jo Jill, ho skal overta ?digital kultur? kurset.