i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Tenner eller fiender

Ellinor skriver om dyre tannlegebesøk. Javisst er det dyrt, men det det er liv er det håp, og på Odontologen er det rimeligere. Selv har jeg gått der i et år, og i dag var jeg endelig ferdig. Har mistet telling på hvor mange ganger jeg har vært der, men det er mellom 20 og 30. Sånne som meg har en tendens til å styre unna tannlegen så lenge at det går både på tenner og samvittighet løs, så hvis det har gått en stund siden sist, ring Odontologisk klinikk. Hyggelige folk, men ikke regn med noe VM i behandlingshastighet.

Glemte å spørre hvilken tyggegummi de anbefaler, så spør gjerne om det mens du er der (for å se om Extra har sitt på det tørre).

Comments are closed.