i1277 er en stadig mer utdatert blogg med ustødig fokus på informasjon, sosio-tech, grensesnitt og design.

Flere poster på forsiden eller i arkivet.

Mer om i1277

Her bor i1277 (og diverse andre)

herborjeg.gifLars-Jacob oppe på rom 414 tipset meg om en herlig nettside her om dagen (OK, det var i august, men ting går litt tregt her). Bergenskart.no er litt som finn.no, men det er mer enn som så: Du kan skrive inn adressen din og zoome inn på ditt eget nabolag på kartet her også, men i tillegg kan man (via menyen “kartliste”) få se flyfoto av sitt eget hus. I menyen “Karttype” kan man velge ehm, karttyper, herunder historiske kart. Det viser seg at reperbanen som var på Møhlenpris i riktig gamle dager lå rett utenfor vinduet mitt.

Her ligger det massevis av flyfotos av Bergen.

Comments are closed.